Goederen verzenden met spoed

N

Spoedlevering

N

Tijdslevering

N

Volgende dag levering

Goederen verzenden met spoed doet u bij ons

Goederen verzenden met spoed moet met zorg en juistheid gebeuren. U wilt natuurlijk dat uw producten of pakketten op het juiste moment en in goede staat op de plaats van bestemming arriveren. Stipt & Go assisteert u hierbij. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzenden van zendingen en andere trajecten met haast. Of dit nu een directe rit of een tijdslevering de volgende dag is, wij horen graag wat u nodig heeft en denken met u mee

Uw goederen veilig verzenden met spoed laat u aan ons over

Bij Stipt & Go vinden we een persoonlijke band met onze klanten erg belangrijk. Hierdoor kunnen we goed aanvoelen wat uw wensen zijn als u bijvoorbeeld goederen wilt verzenden met grote spoed. Zo kunnen we elkaar goed tot dienst zijn. U heeft altijd een vast contactpersoon binnen de organisatie om de lijntje kort te houden. Verzend uw pakket vandaag nog, dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk op de juiste bestemming aankomt.

Neem contact met ons op

Wanneer u goederen wilt verzenden met spoed is het verstandig om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan inlichten over de verschillende mogelijkheden die wij als spoedkoerier bieden. Bel ons gerust op 0412-691703 of stuur een e-mail naar stipt-go@planet.nl. Dan denken wij met u mee om tot de beste oplossing te komen om uw goederen te verzenden met spoed.

Wilt u graag teruggebeld worden?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug.

Stipt & Go