N

Spoedlevering

N

Tijdslevering

N

Volgende dag levering

Koerier in Oss

Heeft u een pakket dat u wilt laten verzenden door een koerier in Oss? Stipt & Go is dan uw perfecte partner. Wij zorgen ervoor dat u pakket op tijd en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Of dit nu in de omgeving van Oss is, nationaal of internationaal. Wij regelen het graag voor u als koerier gevestigd in Oss. Wat wilt u laten verzenden?

Uw betrouwbare koerier in Oss

Als koeriersbedrijf gevestigd in Oss bieden wij bij Stipt & Go u veel verschillende diensten aan. Dagelijks rijden wij routes tussen Oss, Nijmegen en Eindhoven. Daarnaast rijden wij ook veel ritten voor onze klanten op nationaal en internationaal niveau. Dit betekent dat u met al uw verzendingskwesties bij ons terecht kunt. Wanneer u kiest voor Stipt & Go als uw koerier in Oss, heeft u altijd contact met een vast contactpersoon binnen de organisatie. Daardoor kunnen wij snel en flexibel inspringen op uw wensen. Heeft u goederen die u wilt laten verzenden met spoed? Ook dan bent u bij op de juiste plaats.

Laat u informeren en adviseren

Kwaliteit en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom denken wij dan ook graag met u mee over gerichte oplossingen. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0412-691703 of door een e-mail te sturen naar stipt-go@planet.nl. Dan zorgen wij ervoor dat uw pakketten op tijd op de juiste locatie arriveren!

Wilt u graag teruggebeld worden?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug.

Stipt & Go