Express koerier

N

Spoedlevering

N

Tijdslevering

N

Volgende dag levering

Snelle bezorging met de express koerier

Wanneer u op zoek bent naar een express koerier, kunnen wij u zeker helpen! Bij Stipt & Go verzorgen we vervoersoplossingen op maat voor al onze klanten. Zowel nationale als internationale zendingen kunnen wij met grote spoed voor u verzenden. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Dé express koerier in de omgeving Oss

Wanneer u op zoek bent naar een express koerier in de omgeving Oss, Nijmegen of Eindhoven, bent u bij Stipt & Go aan het juiste adres. Wij rijden dagelijks routes tussen deze bestemmingen, maar kunnen u ook spoedig van dienst zijn in heel Nederland of daarbuiten. Binnen onze organisatie heeft u een vast aanspreekpunt, wat zorgt voor duidelijkheid en flexibiliteit. Zo kunnen we namelijk zeer snel inspelen op uw wensen en behoeften. Wij bieden ook als express koerier een persoonlijke service waar betrokkenheid centraal staat.

Neem gerust contact op

Wilt u weten wat er bij ons mogelijk is wat betreft een spoedige verzending van uw pakketten? Of wilt u weten hoe wij als express koerier te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0412-691703 of door een e-mail te sturen naar stipt-go@planet.nl. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en mogelijkheden, zoals het overnight verzenden van pakketten.

 

Wilt u graag teruggebeld worden?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug.

Stipt & Go