Al jaren rijdt onze pakketdienst te Oss zoveel mogelijk zendingen van onze klanten zelf uit. Zo komen we dagelijks in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Cuijk, Eindhoven en nog vele andere steden. We rijden met meerdere auto’s in de buurt vanuit Oss om zelf de zendingen te leveren, maar ook snel te kunnen inspringen op vragen van klanten. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw zendingen de volgende dag voor 08.00 uur, 09.00 uur, 10.30 uur of voor 12.00 uur bij uw klanten in huis te hebben. Ook kunnen we een pakket voor u ophalen bij uw klant en deze volgende werkdag bij u afgeven.

Onze pakketdienst bedient vanuit Oss heel Oost-Brabant en daarbuiten

Schakelt u de pakketdienst van Stipt & Go te Oss in, dan kunt u erop vertrouwen dat uw pakket snel en in goede orde verstuurd wordt. Onze dagelijkse routes lopen tussen Oss, Nijmegen en Eindhoven, maar ook daarbuiten is onze pakketdienst u graag van dienst. Of er nu een overnight zending moet plaatsvinden of een pakket naar het buitenland moet, wij knappen het voor u op. Bij ons heeft u altijd contact met één vaste contactpersoon, zodat u gemakkelijk kunt checken hoe het met uw pakket staat. Laat uw spoedlevering over in de kundige handen van onze pakketdienst in Oss. U kunt er altijd van op aan dat uw pakket op tijd aankomt.

Ook spoedleveringen knappen wij voor u op

Heeft u een pakket dat zo snel mogelijk bij de ontvanger moet zijn? Maak dan gebruik van onze spoedlevering van uw goederen. Wij overleggen graag met u wat de mogelijkheden zijn. Mocht er minder haast geboden zijn, dan kunt u natuurlijk vertrouwen op de reguliere pakketdienst van ons bedrijf in Oss. Graag meer weten? Bel dan naar 0412-691703 of stuur een e-mail naar stipt-go@planet.nl. Wij komen samen met u vast en zeker tot een overeenkomst voor bezorging.

Wilt u graag teruggebeld worden?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug.

Stipt & Go