Pakket versturen

N

Spoedlevering

N

Tijdslevering

N

Volgende dag levering

Een zakelijk pakket versturen is via Stipt & Go heel eenvoudig. Voor onze zakelijke klanten hebben wij namelijk een speciaal orderinvoersysteem ontwikkeld, waarin u uw pakket gemakkelijk kunt invoeren. U geeft hierin onder andere de grootte en zwaarte aan van het pakket dat u wilt versturen. Daarnaast laat u ons weten wanneer u het pakket wilt verzenden en wanneer het geleverd moet zijn. De rest laat u aan ons over.

Wilt u uw zakelijke pakket versturen naar een internationaal adres?

Het versturen van een zakelijk pakket naar een internationaal adres is ook mogelijk bij ons, waarbij de grootte van het pakket niet uitmaakt. Wij beschikken over verschillende overnight koeriers die uw order snel ter plaatse kunnen brengen. Of u nu een groot (vanaf een omvang van 300 centimeter) of een klein pakket wilt versturen als zakelijke klant; wij brengen uw order zorgvuldig naar de gewenste bestemming, zowel nationaal als internationaal.

Kies voor onze persoonlijke service

Wanneer u een pakket wilt verzenden, wilt u natuurlijk dat hier voorzichtig mee om wordt gegaan. Laat het versturen van uw pakket aan Stipt & Go over en u hoeft zich nergens meer druk om te maken. Bij ons profiteert u van een persoonlijke service, een hoge betrokkenheid en korte lijnen. Als klant krijgt u bij ons een centraal aanspreekpunt, waardoor we goed met u meedenken en de beste oplossingen voor u vinden. Twijfelt u bijvoorbeeld of uw pakket niet te groot of te zwaar is om te versturen? Dan zoeken wij graag samen met u naar een effectieve oplossing waardoor we uw pakket toch kunnen verzenden.

Stel al uw vragen over het verzenden van een pakket

Heeft u nog vragen over het internationaal versturen van zakelijke pakketten? Of wilt u meer weten over onze persoonlijke service? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor andere vragen of voor een persoonlijk advies kunt u bij ons terecht. Bel naar 0412-691703 en stel al uw vragen. Wij luisteren aandachtig naar uw verhaal en helpen u graag verder op weg. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar stipt-go@planet.nl. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Wilt u graag teruggebeld worden?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug.