Pakket versturen Oss

N

Spoedlevering

N

Tijdslevering

N

Volgende dag levering

Een groot zakelijk pakket versturen is via Stipt & Go te Oss in Oost-Brabant heel eenvoudig. Voor al onze klanten hebben wij namelijk een speciaal orderinvoersysteem ontwikkeld, waarin u uw pakket gemakkelijk kunt invoeren. U geeft hierin onder andere de grootte en zwaarte aan van het pakket dat u wilt versturen. Zo laat u het onze koeriersdienst uit Oost-Brabant weten wanneer u het pakket wil verzenden en wanneer het geleverd dient te worden. De rest laat u aan ons over.

Wilt u uw groot zakelijk pakket versturen vanuit regio Oss in Oost-Brabant?

Het versturen van een groot zakelijk pakket naar een internationaal adres is ook mogelijk bij ons te Oss in Oost-Brabant, waarbij de grootte van het pakket niet uitmaakt. Wij beschikken over verschillende overnight koeriers die uw order snel ter plaatse kunnen brengen. Of u nu een groot (vanaf een omvang van 300 centimeter) of een klein pakket wilt versturen als zakelijke klant; wij brengen uw order zorgvuldig naar de gewenste bestemming, zowel nationaal als internationaal.

Kies voor onze persoonlijke service

Wanneer u een pakket wilt verzenden, wilt u natuurlijk dat hier voorzichtig mee om wordt gegaan. Laat het versturen van uw pakket aan Stipt & Go te Oss in Oost-Brabant over en u hoeft zich nergens meer druk om te maken. Bij ons profiteert u van een persoonlijke service, een hoge betrokkenheid en korte lijnen. Als klant krijgt u bij ons een centraal aanspreekpunt, waardoor we goed met u meedenken en de beste oplossingen voor u vinden. Twijfelt u bijvoorbeeld of uw pakket niet te groot of te zwaar is om te versturen? Dan zoeken wij graag samen met u naar een effectieve oplossing waardoor we uw pakket toch kunnen verzenden.

Stel al uw vragen over het verzenden van een pakket in Oost-Brabant en daarbuiten

Heeft u nog vragen over het internationaal versturen van zakelijke pakketten? Of wilt u meer weten over onze persoonlijke service? Neem dan gerust contact op met onze koeriersdienst. Ook voor andere vragen of voor een persoonlijk advies kunt u bij ons terecht. Bel naar 0412-691703 en stel al uw vragen. Wij luisteren aandachtig naar uw verhaal en helpen u graag verder op weg. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar stipt-go@planet.nl. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Wilt u graag teruggebeld worden?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug.

Stipt & Go