Overnight koerier

N

Spoedlevering

N

Tijdslevering

N

Volgende dag levering

Schakel een overnight koerier in bij grote spoed

Bent u op zoek naar een overnight koerier voor uw pakketten met de grootste spoed? Soms moet een bepaald pakket de volgende dag al aanwezig zijn op de plaats van bestemming. Dan wilt u ervan op aan kunnen dat dit ook gebeurt met de grootste zorg. Bij Stipt & Go verzorgen wij graag diensten als overnight koerier.

Overnight zendingen door een betrouwbare koerier verzorgd

Heeft u een belangrijke zending, bijvoorbeeld medische instrumenten, die morgen als op een andere locatie aanwezig moet zijn? Dan is een overnight zending door Stipt & Go als koerier de beste optie. Als het vandaag verstuurd wordt, is het morgen geleverd. Voor overnight zendingen die naar het buitenland gaan gelden andere voorwaarden. Wij staan u dan ook graag bij om tot de beste oplossing te komen.

Eén contactpersoon binnen onze organisatie

Wanneer u kiest voor de pakketdiensten van Stipt & Go, heeft u een vast contactpersoon binnen de organisatie. Zo kunnen wij altijd vlot en flexibel omspringen met uw wensen. Zo houden wij korte lijntjes en denken we met u mee. Wilt u weten of een overnight zending met ons als koerier kan? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0412-691703 of door het sturen van een e-mail naar stipt-go@planet.nl.

Wilt u graag teruggebeld worden?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug.