Overnight koerier

N

Spoedlevering

N

Tijdslevering

N

Volgende dag levering

Schakel een overnight-koerier in

Bent u op zoek naar een overnight-koerier voor uw pakketten met grote spoed? Soms moet een pakket de volgende dag al aanwezig zijn op de plaats van bestemming. Dan wilt u ervan op aan kunnen dat de bezorging met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Bij de betrouwbare pakket- en koeriersdienst Stipt & Go uit Oss verzorgen wij graag uw overnight-zending en zorgen we voor een veilige bezorging. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om uw pakketten voor een bepaalde tijd bij uw klant te hebben. Wenst u een levering de volgende werkdag, of liever in de ochtend? Het is ook een optie om deze voor 08.00 uur, 09.00 uur of 10.30 uur of 12.00 uur te leveren.

Uw zendingen worden door een betrouwbare overnight-koerier bezorgd

Heeft u een belangrijke zending, bijvoorbeeld medische instrumenten, die morgen al op een andere locatie aanwezig moet zijn? Dan is een zending via een overnight-koerier van Stipt & Go de beste optie. Als uw pakket of goederen vandaag verstuurd worden, leveren we deze morgen veilig op de door u gewenste bestemming. Voor zendingen via onze overnight-koerier die naar het buitenland gaan, gelden andere voorwaarden. Wij staan u dan ook graag bij om tot de beste oplossing te komen voor uw spoedlevering.

Neem contact met ons op voor uw aanvraag

Wanneer u kiest voor de pakketdiensten van ons bedrijf uit Oss, heeft u een vast contactpersoon binnen de organisatie. Zo kunnen wij altijd vlot en flexibel schakelen en garanderen we maatwerk. Wilt u een overnight-koerier inschakelen of heeft u vragen over onze pakketdienst vlak bij Uden? Neem dan gerust contact met ons op via 0412-691703 of stipt-go@planet.nl. Wij helpen u graag met uw aanvraag.

Wilt u graag teruggebeld worden?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug.

Stipt & Go