Medische instrumenten vervoeren

N

Spoedlevering

N

Tijdslevering

N

Volgende dag levering

Zorgvuldig medische instrumenten laten vervoeren

Wanneer u medische instrumenten wilt laten vervoeren, moet u bij Stipt & Go zijn. Wij zijn een professioneel koeriersbedrijf met aandacht voor de klant. U profiteert bij ons van een uiterst persoonlijke service. Wij zijn erg betrokken en denken graag met u mee waar dat nodig is. Op die manier komen we tot de beste en meest voordelige oplossingen, waar niet alleen wij baat bij hebben maar u natuurlijk ook.

Medische instrumenten vervoeren naar het buitenland

Wanneer u medische instrumenten wilt laten vervoeren naar een adres in Nederland geldt bij ons de volgende regel: vandaag verstuurd is de volgende dag geleverd. Wilt u uw order naar het buitenland versturen? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij beschikken over verschillende overnight koeriers die uw medische instrumenten snel naar een buitenlands adres vervoeren. Om u nog meer service te bieden, halen onze express koeriers uw bestelling op bij u ín het ziekenhuis. Zo hoeft u hiermee niet naar buiten te komen.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij als koeriersbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0412-691703 of door een e-mail te sturen naar stipt-go@planet.nl. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij alle mogelijkheden met u. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan onze professionele pakketdienst. Heeft u ingewikkelde orders? Wij denken graag met u mee om tot de beste en meest voordelige oplossing te komen.

Wilt u graag teruggebeld worden?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug.