Medische instrumenten vervoeren

N

Spoedlevering

N

Tijdslevering

N

Volgende dag levering

Zorgvuldig medische instrumenten laten vervoeren

Wanneer u medische instrumenten wilt laten vervoeren, moet u bij Stipt & Go zijn. Wij zijn een professioneel koeriersbedrijf met aandacht voor de klant en hebben ruime ervaring in het vervoeren en ophalen van medische instrumenten in bijvoorbeeld ziekenhuizen Wij kunnen uw zending daardoor ook leveren en ophalen op CSA of OK. U profiteert bij ons van een uiterst persoonlijke service. Wij zijn erg betrokken en denken graag met u mee waar dat nodig is. Op die manier komen we tot de beste en meest voordelige oplossingen, waar niet alleen wij baat bij hebben maar u natuurlijk ook.

Medische instrumenten vervoeren naar het buitenland

Wanneer u medische instrumenten wilt laten vervoeren naar een adres in Nederland geldt bij ons de volgende regel: vandaag verstuurd is de volgende dag geleverd. Wilt u uw order naar het buitenland versturen? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij beschikken over verschillende overnight koeriers die uw medische instrumenten snel naar een buitenlands adres vervoeren. Om u nog meer service te bieden, halen onze express-koeriers uw bestelling op bij u ín het ziekenhuis. Zo hoeft u hiermee niet naar buiten te komen.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij als koeriersbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0412-691703 of door een e-mail te sturen naar stipt-go@planet.nl. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij alle mogelijkheden met u. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan onze professionele pakketdienst. Heeft u ingewikkelde orders? Wij denken graag met u mee om tot de beste en meest voordelige oplossing te komen.

Wilt u graag teruggebeld worden?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug.

Stipt & Go