Koeriersbedrijf

N

Spoedlevering

N

Tijdslevering

N

Volgende dag levering

Als betrouwbaar koeriersbedrijf zijn we bij Stipt & Go uw partner voor al uw verzendingen. Wilt u een pakket verzenden binnen Nederland? Of heeft u een internationale verzending voor ons in het verschiet? Wij zorgen ervoor dat uw pakket op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Een betrokken koeriersbedrijf met korte lijntjes

Bij koeriersbedrijf Stipt & Go heeft u altijd contact met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Dit maakt dat we snel kunnen inspringen op uw wensen en behoeften. Daarnaast weet u daardoor precies waar u aan toe bent. We denken altijd met u mee om de juiste en meest voordelige oplossing te vinden. Dat is de persoonlijke service die wij beloven. Wij rijden dagelijkse routes in de driehoek Oss, Nijmegen en Eindhoven en brengen daarbuiten zelf veel pakketten van onze klanten rond in heel Nederland en daarbuiten.

Stel ons al uw vragen

Wilt u meer weten over wat ons koeriersbedrijf in Oss voor u kan betekenen? Heeft u een vraagstuk wat transport betreft waarover u met ons wilt sparren? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0412-691703 of door een e-mail te sturen naar stipt-go@planet.nl. Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen voor al uw vervoersvraagstukken.

Wilt u graag teruggebeld worden?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug.

Stipt & Go