Nationale en internationale koerier

N

Spoedlevering

N

Tijdslevering

N

Volgende dag levering

Een nationale en internationale koerier die ervoor zorgt dat al uw pakketten op tijd op de plaats van bestemming aankomen. Dat is wat Stipt & Go Oss u belooft. Wanneer u ons inschakelt kunt u ervan op aan dat we voorzichtig en met respect met uw pakketten omgaan. Waar moet uw pakket heen? Laat het ons team weten en wij zorgen ervoor dat uw zending aankomt waar en wanneer het nodig is.

Dé nationale en internationale koerier voor al uw pakketten

Stipt & Go in Oss is dé nationale en internationale express koerier die u met de beste service van dienst is. Wij werken met korte lijntjes en betrokken medewerkers, die altijd voor u klaar staan. Zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt binnen de organisatie, waardoor er flexibel en snel beslissingen gemaakt kunnen worden. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en zorgen wij ervoor dat wij u het best mogelijk bijstaan. Wij rijden dagelijkse ritten tussen Oss, Nijmegen en Eindhoven, maar ook als nationale en internationale koerier zijn wij u graag van dienst.

Meld uw pakketten meteen online aan

Wilt u meteen gebruikmaken van onze diensten? Meld dan uw pakketten direct aan op onze website. Heeft u vragen over de mogelijkheden rondom nationale of internationale koeriersdiensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0412-691703 of door een e-mail te sturen naar stipt-go@planet.nl. Wij denken graag met u mee om zo tot de beste oplossingen in vervoer te komen.

Wilt u graag teruggebeld worden?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug.